Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Honka pelasi kuin Barcelona parhaimmillaan – Ilves-ottelun voittomaalia edelsi mykistävä syöttöralli

  • STT
Espoolainen Honka kampesi mukaan miesten jalkapalloliigan mitalitaisteluun voittamalla sunnuntaina Tampereella Ilveksen 0–2 (0–1). Tahmean loppukesän pelanneet espoolaiset nousivat voitolla kolmen pisteen päähän kolmospaikkaa pitävästä Ilveksestä. Kärkijoukkue Interin kaula Honkaan on kahdeksan pistettä.

–  Ne (Inter ja KuPS) pysyy siellä vähän turhan pitkällä. Mutta myös kolmannella ja neljännellä sijalla on iso merkitys eurokarsintojen kannalta, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoi.

Pallonhallintajalkapallostaan tunnettu Honka leikitteli ennen Mikko Sumusalon avausmaalia yli 50 syötön ketjun 2 minuutin ja 40 sekunnin aikana, ilman että Ilves sai palloa kontrolliinsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Noita ollaan harjoiteltu treeneissä. Lätkätermein piti laittaa vain lapa maahan ja pallo pussiin. Hyvä, että saatiin kerrankin tuo syöttöralli maaliin, Sumusalo iloitsi.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kummasteli joukkueensa heikkoa esitystä.

–  Olin aika ihmeissäni, ja pojatkin olivat kaikki vähän suu pyöreänä, miksi meidän esitys oli niin huono. Oltiin yksilötasolla selkeästi jäljessä, Wiss totesi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa