Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Urheilu

Maali ei riittänyt näytöksi – Nashville osoitti Tolvasen suunnaksi AHL:n

  • STT
Tolvanen pelasi 2017–18 loistavan kauden Jokerien KHL-joukkueessa ja Suomen maajoukkueessa, mutta taalajäiden valloitus on jäänyt seitsemän NHL-ottelun mittaiseksi. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI Tolvanen pelasi 2017–18 loistavan kauden Jokerien KHL-joukkueessa ja Suomen maajoukkueessa, mutta taalajäiden valloitus on jäänyt seitsemän NHL-ottelun mittaiseksi. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI
Jääkiekkohyökkääjä Eeli Tolvanen teki maalin, kun Nashville voitti sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Tampa Bay Lightningin. Tolvasen harjoitusottelukauden ensimmäinen täysosuma ei riittänyt näytöksi vaan Nashvillen NHL-joukkue tiedotti sunnuntai-iltana Tolvasen siirrosta farmijoukkueeseen.

AHL:ssä pelaavan Milwaukeen riveihin lähetettiin kaikkiaan 12 pelaajaa. Nashville jatkaa harjoitusottelukauttaan kolmen maalivahdin, 11 puolustajan ja 18 hyökkääjän miehistöllä. Mukana ovat suomalaisista Pekka Rinne, Juuse Saros, Miikka Salomäki ja Mikael Granlund.

Tolvanen pelasi 2017–18 loistavan kauden Jokerien KHL-joukkueessa ja Suomen maajoukkueessa, mutta taalajäiden valloitus on jäänyt seitsemän NHL-ottelun mittaiseksi. NHL:n runkosarja alkaa 3. lokakuuta Suomen aikaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa