Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Urheilu

Helposta pelistä tulikin Lukolle tiukka – "Jostain syystä pelaaminen vain unohtui"

  • STT
Lukon Justin Danforth oli ihmeissään, kun Liigan torstainen ottelu SaiPaa vastaan oli ohi. Danforthin mielestä Lukko pelasi jääkiekkoa vain ensimmäisen erän ja teki pelistä sen jälkeen itselleen vaikean.

Kanadalaishyökkääjä oli harmistunut siitäkin huolimatta, että taululla komeilivat kotijoukkueen voittonumerot 6–3 ja hänen omassa sarakkeessaan oli kaksi maalia.

–  Jostain syystä pelaaminen vain unohtui ja helpolta näyttäneestä pelistä tulikin tiukka. Kolmeen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, Danforth tiivisti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lukko johti ottelua kahteen otteeseen (4–0 ja 5–1) jo neljällä maalilla, mutta SaiPa taisteli tilanteeksi vielä 5–3. Voittomaaliksi jääneen Lukon neljännen osuman viimeisteli kapteeni Tapio Laakso, jolle maali oli vasta kauden toinen.

–  En ole liiemmin koskaan laskenut maaleja, vaan haluan mieluummin puhua blokkauksista ja kiekonriistoista, Laakso kuittasi.

Danforthin ja Laakson lisäksi Lukon maaleista vastasivat Lukas Klok, Robin Press ja Roni Sevänen, jonka purkama rännikiekko valui kolmannen erän lopussa tyhjäksi jätettyyn SaiPan maaliin. Vieraiden maalintekijät olivat Tomas Zaborsky, John Persson ja Robin Salo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa