Tulosta tämä sivu
Urheilu

VaLePa piti PerPon lentopalloliigassa yhä ilman pisteitä

Kolmen edellisen kauden mestari VaLePa piti torstaina 3–1-voitollaan Perungan Pojista vastustajansa lentopallon miesten Mestaruusliigan nollakerhossa.

VaLePa pelasi Rovaniemellä ensimmäisen kolmesta vieraskiertueen ottelustaan lentopalloliigassa. Lauantaina VaLePa kohtaa viime kauden finaalivastustajansa Ettan Oulussa ja sunnuntaina nousija Karelian Hurmoksen Joensuussa.

–  Ihan hyvä saada liigan alussa pois alta vieraspelejä. Yötä ollaan Rovaniemellä, perjantaina päivällä siirrytään omalla bussilla Ouluun, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Neljännen ottelunsa pelannut PerPo voitti avauserän, mutta siihen sen ilonaiheet jäivät. Hakkuri Regan Fathers oli sen tehokkain 22 pisteellä, yleispelaaja Matias Korhosen saldo oli 13 pistettä.

–  Meillä on muissakin otteluissa ollut takkuinen alku. Syitä pitää pohtia. Aina ei kurssi käänny pelin aikana. Myös tunneskaala on turhan laaja, VaLePan Kangaskokko jatkoi.

VaLePan materiaali oli huomattavasti tasaisempi. Mikko Oivanen teki 18 ja Erik Sundberg 17 pistettä.

VaLePan joukkue osaa voittaa, sillä nykyjoukkueesta ilman mestaruutta ovat vain Hurrikaanista tullut libero Aleksi Mutka ja Ruotsin liigasta siirtynyt keskitorjuja David Pettersson.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi