Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Junamatkalla naista suudellut Paul Gascoigne todettiin syyttömäksi seksuaaliseen häirintään

  • STT
Englannin jalkapallomaajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Paul Gascoigne todettiin torstaina syyttömäksi oikeudenkäynnissä, jossa häntä syytettiin seksuaalisesta häirinnästä, kertoo BBC.

Gascoigne, 52, on ollut tällä viikolla Middlesbrough'ssa syytettynä viime vuoden elokuussa sattuneesta tapauksesta, jossa Gascoigne oli suudellut naista junamatkalla.

Entinen tähtipelaaja oli myöntänyt oikeudenkäynnissä suudelleensa naista "antaakseen hänelle itseluottamusta" sen jälkeen, kun toinen matkustaja oli haukkunut naista ylipainoiseksi. Gascoigne oli myöntänyt tekonsa oikeudenkäynnissä, mutta oli sanonut, ettei kyseessä ollut seksuaalinen teko.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Se on tökerö tapa rakentaa jonkun toisen itseluottamusta, mutta se ei ollut seksuaalista, Gascoignen asianajaja Michelle Heeley kertoi BBC:lle.

Myöhemmin torstaina oikeus vapautti Gascoignen myös samaan tapaukseen liittyneestä pahoinpitelysyytteestä.

Lähtiessään oikeudenkäynnistä Gascoigne oli pyyhkinyt kyyneleitänsä nenäliinaan. Jo värikkäällä pelaajaurallaan runsaasta alkoholinkäytöstä tunnettu Gascoigne on kärsinyt peliuransa jälkeen päihde- ja talousongelmista.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa