Keskiviikko, 15.7.2020 
Rauni, Rauna
Urheilu

FC Lahti lähtee voitottomassa putkessa lopputurnaukseen – SJK-luotsi: "Olisimme voineet voittaa, mutta emme pystyneet siihen"

  • STT
FC Lahti lähtee jalkapalloliigan lopputurnaukseen heikko putki allaan, sillä lahtelaiset ovat jääneet voitoitta kolmessa viimeisessä ottelussaan.

Lahti päätti alemman loppusarjan SJK:ta vastaan vieraissa. Ottelu päättyi 0–0. Lahti oli alemman loppusarjan toinen, joten se kohtaa lopputurnauksessa ylemmän sarjan vitosen eli HJK:n.

Seinäjoella joukkue jäi parhaastaan, ja sen täytyykin pystyä ottamaan iso harppaus HJK-otteluun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Nyt oli tärkeää, että pelasimme nollapelin. Kokoonpanomuutoksiin nähden tämä oli melko ehjä suoritus meiltä, sanoi Lahden pääluotsi Sami Ristilä.

–  HJK:ta vastaan meidän täytyy olla paljon kliinisempiä. Emme tule saamaan näin montaa maalintekopaikkaa kuin tässä ottelussa.

SJK:n kausi päättyi puolestaan lauantaina. Viimeisessä 11 ottelussa ilman voittoa jäänyt seinäjokelaisryhmä sijoittui sarjassa kolmanneksi viimeiseksi.

–  Tämä oli vähän kuin koko kauden kuva. Olisimme voineet voittaa, mutta emme pystyneet siihen. Nyt ei auta muuta kuin katsoa tulevaisuuteen, tuumasi SJK-luotsi Brian Page.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi