Torstai, 3.12.2020 
Meri, Vellamo
Urheilu

BC Nokia jatkoi vahvoja vieraspelejään Korisliigassa

  • STT
BC Nokia haki miesten Korisliigassa alkukauteen jo viidennen vierasvoittonsa, kun se kukisti Kouvot Kouvolassa 86–79. Tappio oli Kouvoille vasta toinen kotona.

BC Nokia hallitsi peliä eikä päästänyt Kouvoja edelle toisen jakson puolivälin jälkeen. Peli pysyi kuitenkin tasaisena ja Kouvot kärkkyi lähituntumassa loppuun asti.

–  Tämä taisi oli tällä kaudella ensimmäinen kerta, kun pidimme pelimme tason hyvänä lähes täydet 40 minuuttia. Olemme menossa oikeaan suuntaan, ja olen joukkueesta ylpeä, kehui BC Nokian valmentaja Greg Gibson.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Daniel Dolenc nosti voittajille 22 pistettä ja Tyler Flacjk 15. Kouvoista Silas Melson teki 24 ja Duke Shelton 14 pistettä.

KTP:lle täpärä voitto Lahdesta

KTP-Basket haki täpärän voiton Lahdesta, jossa se päihitti Lahti Basketballin 98–95.

Vieraat eivät päästäneet tasaisessa pelissä kotijoukkuetta edelle viimeisellä jaksolla, mutta tasatilanteessa peli kävi pari minuuttia ennen loppua.

Byron Wesley ja JayVaughn Pinkston heittivät kotkalaisille 19 pistettä mieheen. Vesa Mäkäläinen teki Lahdelle 21 ja Jerry Evans 20 pistettä.

Lapuan Kobrat kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa, kun Pyrintö otti Tampereella voiton 105–88.

Pyrintö karkasi jo ensimmäisen jakson 35–16 -voitolla. Suurimmillaan kotijohto kasvoi viimeisellä jaksolla 29 pisteeseen.

Khalil Small heitti Pyrinnölle 20 pistettä ja Benjamin Raymond 18. Jordan Capps oli Kobrien tehokkain 25 pisteellä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi