Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
Urheilu

JYPin kone yski, Sport kuittasi voiton – "Pelaamisessa on enemmän raivoa"

  • STT
Vaasan Sport otti viikon toisen voittonsa lauantaina, kun JYP kaatui vieraskaukalossa maalein 3–2. Kolmen pisteen potista huolimatta kotkapaidat jatkavat sarjan hännillä.

Uuden päävalmentajan Risto Dufvan johdolla Sport on raapinut viimeiseen viiteen peliin kolme voittoa. Vaasalaisten heräämisen taustalla ovat yksinkertaiset reseptit.

–  Me olemme pelanneet vähän kurinalaisemmin ja tehneet pienet asiat paremmin. Pelaamisessa on vähän enemmän myös raivoa. Yksinkertaisista jutuista nämä hommat ovat kiinni, pitkän kuivan kautensa ottelun voittomaalilla päättänyt Sport-hyökkääjä Antti Erkinjuntti totesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sportille onnistuivat myös Toni Kallela sekä Roope Talaja. JYPin osumista vastasivat pistepörssin kärkimies Julius Nättinen ja Juha-Pekka Hytönen.

Vahvan syksyn pelanneen JYPin kone on yskinyt viime aikoina. Tällä viikolla hurrikaaninutut ovat menettäneet päätöserässä kahdesti voiton.

–  Me menimme aika flowssa jonkin aikaa. Tuntui, että upposi joka paikasta ja kaikki tiukatkin pelit voitettiin. Nyt on ollut tahmeampaa. Ei oikein pysy oma peli kasassa. Päästä päähän ajellaan liikaa, Hytönen summasi.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta