Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
Urheilu

Ilves nousi jo kolmanneksi – Maccelli ratkaisi ylivoimalla

  • STT
Tulikuuma Ilves jatkaa vahvaa kulkuaan SM-liigassa. Tamperelaiset ovat koonneet 17 viime pelistä eniten sarjapisteitä (44) koko SM-liigassa.

2–0-voitto Ässistä nosti Ilveksen sarjataulukossa jo kolmanneksi ohi JYPin.

Ässät pelasi miehekkäästi ja puolusti erinomaisesti vaarallisinta maalitekoaluetta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilves ei pystynyt luomaan vaarallisia tekopaikkoja tasaviisikoin kuin muutaman, mutta koko liigan tehokkain ylivoima toi jälleen ratkaisun.

Matias Maccellin terävä rannelaukaus tolpan juureen toisessa erässä takasi voiton. Joona Ikonen iski toisen osuman tyhjään maaliin.

–  Ei ehkä herkkäjalkaisin peli meiltä, mutta puolustettiin joukkueena tosi hyvin ja Kolppanen koppasi kaikki maalia kohti tulleet kiekot. Ylivoimalla näin takanurkassa tilaa. Veto lähti sopivan propellimaisesti, joka on aina veskarille hankalampi, Maccelli kertasi.

Ässille kovasta taistelusta ei jäänyt mitään kotiin vietävää.

–  Hyökkäyspelistämme puuttui todellinen uhka. Muuten pelissämme ei ollut moitittavaa, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin summasi.

Ässien riveistä puuttui neljä ulkomaalaisvahvistusta.

Edwin Hedberg ja Jakob Stenqvist eivät tällä hetkellä mahdu kokoonpanoon peliesitystensä puolesta. Simon Åkerström oli sairaana ja loukkaantunut Tyson Spink on sivussa vielä parisen viikkoa, Selin kertoi.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta