Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Jalkapallo TILAAJILLE

Teemu Pukin menestymisen taustalla on myös pohjoiskarjalaista osaamista - pelaaja-agentti kertoo, että suurseurat ovat olleet yhteyksissä

  • Jarmo Sieviläinen
  • Marko Puumalainen
Kontiolahdelta lähtöisin oleva Kalle Sormunen vieraili alkuviikosta sukuloimassa Joensuussa ja tutustui myös Rantakylän jalkapallohallin harjoituspaikkoihin. Sormusen yritys myy suomalaisia jalkapalloilijoita Euroopan seuroihin. Kontiolahdelta lähtöisin oleva Kalle Sormunen vieraili alkuviikosta sukuloimassa Joensuussa ja tutustui myös Rantakylän jalkapallohallin harjoituspaikkoihin. Sormusen yritys myy suomalaisia jalkapalloilijoita Euroopan seuroihin.

Kontiolahdelta lähtöisin oleva Kalle Sormunen kertoo, että Teemu Pukin menestys on tuonut pelaaja-agentin arkeen "oman hulinansa".

Kaikki eivät tiedäkään, että Suomen tämän vuoden valovoimaisimman urheilijan Teemu Pukin taustalta löytyy pohjoiskarjalaista osaamista. Lehmon Pallon kasvatti Kalle Sormunen, 35, on toiminut jo muutaman vuoden Pukin pelaaja-agenttina lakitoimisto Boll Brandsin kautta. Sormusen ja Teemu Turusen yrityksen alaisuudessa hoidetaan noin 20 suomalaisen jalkapalloilijan pelaaja-asioita.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä