Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
Urheilu

KooKoo leikitteli umpisurkean Pelicansin kustannuksella

  • STT
Seitsemännen kerran kahdeksan viimeisimmän pelin aikana pisteettä jääneen Pelicansin esitykset jääkiekkoliigassa ovat umpisolmussa. KooKoo löylytti lahtelaisia maalein 4–0 pelissä, jossa voittonumeroiden tuplaantuminen olisi ollut lähempänä kuin lahtelaisten kavennukset.

– Meillä oli todellakin paikkoja tehdä paljon enemmän maaleja. Suuressa kuvassa siinä on pelimme tärkein parannuskohde, kommentoi toisen erän 2–0-maalilla kauden seitsemännen osumansa viimeistellyt KooKoon laitahyökkääjä Toni Kähkönen.

Pelicans pelasi ylivoimaa kahdeksan minuuttia. Vaarallisin maalintekopaikka vieraiden pakkopelin aikana tuli KooKoon Kimi Koivistolle ja Markus Jokiselle, jotka pääsivät kaksistaan läpiajoon Pelicans-vahti Atte Tolvasta vastaan. Tolvanen oli lahtelaisten harvoja valonpilkahduksia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alkukauden Tomi Karhusen varjossa ollut Tolvanen, 25, on pitänyt lahtelaisseuran tuoreen hankinnan Riku Heleniuksen, 31, varavahtina sen jälkeen, kun Karhunen siirtyi SC Bernin joukkueeseen.

–  Jääkiekkoilu on oikeastaan kilpailu kolmeen maaliin pääsemisestä ennen vastustajaa. Itselleni on iso juttu päästä pelaamaan jatkuvasti, mutta tällä hetkellä emme pärjää joukkueena siinä kilpailussa, myönsi debyyttikauttaan liigatasolla torjuva vihtiläiskasvatti Tolvanen.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta