Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Urheilu

Rukajärvi ja Rinnekangas kutsuttiin lumilautailun suurtapahtumaan X-Gamesiin

  • STT
Maajoukkueen kauden päätavoite on X-Gamesissa. Enni Rukajärvi osallistuu slopestyleen ja big airiin. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO Maajoukkueen kauden päätavoite on X-Gamesissa. Enni Rukajärvi osallistuu slopestyleen ja big airiin. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO
Suomalaislumilautailijat Enni Rukajärvi ja Rene Rinnekangas kutsuttiin Yhdysvaltain Aspenissa ensi viikolla järjestettävään X-Gamesiin. Vuosittain järjestettävä X-Games on lumilautailijoiden suuresti arvostama kutsukilpailu.

Rinnekangas sijoittui vuosi sitten slopestylessa toiseksi ja Rukajärvi kolmanneksi.

–  Enni ja Rene tekivät päätöksen, että heidän slopestylen kisakautensa alkaa vasta Aspenista. He ovat rauhassa keskittyneet siihen, maajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen sanoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Maajoukkueen kauden päätavoite on X-Gamesissa. Rukajärvi osallistuu slopestyleen ja big airiin. Rinnekankaalla on lisäksi luvassa reilikisa ja knuckle huck, jossa tehdään temppuja hyppyrin kummulta.

X-Games alkaa ensi viikon torstaina. Big airin naisten finaali on Suomen aikaa varhain perjantaina ja miesten varhain sunnuntaina. Slopestylen finaalit ovat lauantaina.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi