Tulosta tämä sivu
Urheilu

Tapparan kotikonttaukselle piste, Karjalaisen pisteputki venyi kymmeneen

Tappara kirjoitti perjantaina pisteen kolmen kotiottelun tappioputkelleen kaatamalla Ässät Hakametsässä 3–0 (0–0, 2–0, 1–0).

Isäntien hyökkääjä Jere Karjalainen sen sijaan jatkoi omaa pisteputkeaan. Hän venytti sen jo kymmeneen otteluun syöttöpisteellään Teemu Suhosen 2–0-osumaan. Tehot 7+9 runsaan kuukauden kestäneen pisteputkensa aikana kerännyt Karjalainen nousi miesten jääkiekkoliigan pistepörssin neljänneksi.

–  EHT:llä pärjäsin hyvin ja sain itseluottamusta lisää. Kun ketjukaverina on liigan paras pelaaja (Kristian Kuusela), sekin tekee omasta hommasta helppoa, Karjalainen myhäili.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Liigassa vähiten maaleja tehnyt Ässät jäi jo yhdeksännen kerran kuluvalla kaudella nollille ja tarjosi Tapparan maalivahdille Christian Heljangolle kauden ensimmäisen puhtaan pelin.

Porilaisten epäonneksi myös mainiosti torjunut Sami Aittokallio loukkaantui ennen toisen erän puoliväliä törmäyksessä Steven Iacobellisin kanssa.

–  Koitetaan selvittää, mikä hänen tilanteensa on. Päähän tuli tälli. Katsellaan vähän nauhoja, että mistä se johtui. Vähän oli eri näkemys tuomarien kanssa, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa