Sunnuntai, 5.4.2020 
Ira, Irina, Irene
Urheilu

Ässien Rekonen katkaisi KooKoon lentokelin

  • STT
Molemmat joukkueet ottivat uuden suunnan KooKoon ja Ässien taistellessa miesten jääkiekkoliigan pisteistä Kouvolan Sumulaaksossa. Laitahyökkääjä Aleksi Rekosen kauden neljäs maali ratkaisi vierasvoiton jatkoajalla porilaisille lukemin 3–2. Voitto oli Ässien ensimmäinen kuuteen otteluun.

–  Pariin kertaa pääsimme edellisissä peleissä jo lähelle, mutta nyt sentään voitettiinkin jatkoajalla. Tiesimme levänneenä peliin päässeen KooKoon painostavan, mutta Daniil Tarasov pelasi maalillamme huippuottelun, Rekonen kiitteli.

KooKoolla oli allaan seitsemän voiton suora. Jatkoajalle pääsystä irronnut piste merkitsi kuitenkin kotijoukkueelle jo 13 pelin pisteputkea. Kouvolalaiset ovat raapineet otteluissa tarjolla olleista 39 pisteestä peräti 34 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Isäntien pelastajat olivat Ässien avauserän kahden maalin etumatkan osumillaan tasoittaneet Kim Strömberg ja 52. minuutilla iskenyt Toni Kähkönen. Kähköselle maali oli jo 11:s pelaamissaan 32 ottelussa.

–  Ässät tuli alkuun valmiimpana. Kahden jälkimmäisen erän osalta en voi enempää kuitenkaan joukkueelta pyytää kuin tarkempaa viimeistelyä, kiteytti KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa