Lauantai, 19.9.2020 
Reija
Urheilu

JYP-konkarit möyhensivät KalPaa – Hytönen rikkoi komean rajapyykin

  • STT
Alavireisesti viime aikoina esiintynyt JYP vyöryi hurrikaanin lailla KalPan yli runkosarjan viimeisessä Järvi-Suomen derbyssä. Erityisesti JYPin konkariosasto oli vahvassa iskussa Jarkko Immosen (2+2) ja Juha-Pekka Hytösen (1+1) johdolla, kun jyväskyläläiset juhlivat selvää 5–0-vierasvoittoa. Samalla katkesi KalPan kolmen pelin voittoputki.

Ottelu taputeltiin käytännössä jo reilun 11 minuutin kohdalla, kun Immosen illan ensimmäinen maali vei vieraat jo kolmen maalin johtoon.

–  Kokonaisuutena ehjää ja fiksua pelaamista meiltä, eikä annettu KalPan pelata vahvuuksillaan. Voitto lämmittää ja itselläkin on ollut tehotonta, niin tietenkin tuntuu hyvältä saada muutama onnistuminen, Immonen summasi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaksi tehopistettä saalistanut JYP-ikoni Juha-Pekka Hytönen rikkoi 400 pisteen rajan SM-liigan runkosarjassa. Koko liigauransa JYPiä edustanut Hytönen, 38, on nakutellut 799 ottelussaan nyt tehot 171+229=400. Seuraava merkkipaalu odottaakin jo lauantain kotiottelussa Ilvestä vastaan, jossa Hytönen saa täyteen 800 liigaottelua.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta