Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Urheilu

Kristiina Mäkelän loikat kantoivat Euroopan tilaston kakkoseksi

  • STT
Kristiina Mäkelä ponnisti tasaisen sarjan, jossa oli vain yksi alle 14 metrin hyppy. Kuva on viime vuodelta Dohan MM-kisoista. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen Kristiina Mäkelä ponnisti tasaisen sarjan, jossa oli vain yksi alle 14 metrin hyppy. Kuva on viime vuodelta Dohan MM-kisoista. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen
Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ylsi toiselle sijalle Ranskan Val-de-Reuilin kansainvälisessä hallikilpailussa. Hallikauden toinen ja viimeinen kilpailu toi Mäkelälle hopeaa tuloksella 14,20.

Mäkelän tulos rikkoi myös Pariisin EM-kisojen tulosrajan, Suomen urheiluliitto kertoo tiedotteessa. Tulos vei Mäkelän myös kuluvan talven Euroopan hallitilastossa toiseksi, jossa hänen edellään on vain Ranskan kisan tuloksella 14,33 voittanut Portugalin Patricia Mamona.

Mäkelä ponnisti tasaisen sarjan, jossa oli vain yksi alle 14 metrin hyppy. Hänen kolme viimeistä hyppyään kantoivat 14,08, 14,20 ja 14,15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mäkelän alkuperäinen ajatus oli huipentaa hallikausi Kiinan Nanjingin MM-halleihin. Kun kisa peruttiin koronaviruksen takia, Mäkelä typisti hallikauden kahteen kilpailuun.

–  Olisihan siinä ollut saumaa paljon parempaankin tulokseen, mutta tähän on hyvä lopettaa hallikausi. Tästä jäi hyvä fiilis jatkaa treeniä kohti kesää, Mäkelä sanoo tiedotteessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa