Torstai, 28.5.2020 
Alma
Urheilu

Pelicansille yllätysvoitto Porissa – Ässien liito päättyi tylysti

  • STT
Se on aina joukkueelle eräänlainen luonnetesti, kun vastaan luistelee mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt vastustaja. Kolmen ottelun voittoputkessa porskuttanut Ässät kohtasi keskiviikkona parhaat pelaajansa myyneen Pelicansin. Tuloksen piti olla ennakkoon selvä.

Maalipaikoilla mitattuna Ässät oli selvästi edellä, mutta maalinteosta vastasivat pääasiassa lahtelaiset. Ottelu päättyi yllättävästi 1–3 (0–1, 0–1, 1–1). Porilaisten luonnetesti epäonnistui siis ikävällä tavalla.

–  En osaa sanoa, mistä se jäi kiinni. Emme vaan tehneet niitä asioita, joita olemme sopineet ja olemme viime aikoina hyvin tehneet. Harmittaa, Ässien ainoan ja kauden avausmaalinsa tehnyt Niko Kivelä sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ässien maalivahti Sami Aittokallio torjui pelissä 10 kertaa, kun Pelicansin Atte Tolvaselle koppeja kertyi peräti 39. Nämä tilastot ovat kuitenkin kokonaisuudessa aika turhia.

–  Joukkueemme taso ei ole muuttunut mihinkään siinä mielessä, että ellemme saa itsestämme parasta irti, emme ottelua voita. Nyt pelaaminen oli aivan liian hidasta, ja siksi Pelicans ansaitsi pisteensä, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin mietti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa