Torstai, 2.4.2020 
Pellervo
Urheilu

SaiPan tähtihyökkääjä harmitteli alivoimapelaamista – HIFK tyly vieras

  • STT
Keskiviikon lajitarjonta aiheutti lappeenrantalaisille pallopelien ystäville päänvaivaa, sillä SaiPa isännöi jääkiekkoliigassa HIFK:tä ja vieressä Veiterä jääpallon Bandyliigassa WP 35:ttä. Hieman kauempana naisten Korisliigan Catz punnitsi HyPon.

SaiPalle päänvaivaa aiheutti HIFK, joka haki toisen erän dominoinnillaan 4–1-voiton. Katsojamääräksi ilmoitettiin 3  411, mutta todellinen määrä lienee lähempänä kolmeatuhatta. Jääpallopelin (410) ja koripallo-ottelun (260) katsojamäärät eivät notkahtaneet radikaalisti, ja sama koski kiekkopeliä.

–  Alivoimapelaaminen oli turhauttavaa. Meidän täytyy alkaa tehdä sille jotakin, SaiPan maalintekijä Tomas Zaborsky manasi pelin ratkaisua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

SaiPa ja HIFK olivat kohdanneet kauden aikana kolmesti, ja maalikeskiarvo oli 9,33. Lappeenrannassa joukkueet eivät pystyneet tuohon tahtiin, vaikka tehokas HIFK jyräsi toisessa erässä jokaisesta mahdollisesta näkökulmasta.

–  Emme olleet kiinnittäneet huomiota tilastoon, mutta sen 7–6-voittopelin muistan. Tänään toinen erä oli tosi hyvä, voittomaalin iskenyt Anton Lundell (1+0) summasi.

HIFK:n Thomas Nykopp (0+2) nosti kauden syöttömääränsä kolmeen, ja Mikko Kousa (1+1) oli toinen kahden pisteen mies.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa