Lauantai, 4.7.2020 
Ulla, Ulpu
Urheilu

Akaa-Volley voitti vihdoin Hurrikaanin hävittyään kymmenen edellistä ottelua

  • STT
Akaa-Volley oli ennen keskiviikkoa hävinnyt kaikki kymmenen sen liigahistorian aikana pelattua ottelua Hurrikaani-Loimaata vastaan, mutta yhdestoista kerta muutti kaiken. Akaa-Volley oli murskaavan ylivoimainen erin 3–0.

Edellisen joukkueen ottelun huilannut Urpo Sivula johti 16 pisteellä Akaa-Volleytä. Joni Mikkonen teki 12 ja Panu Pitkänen 11 pistettä.

–  Viime viikonlopun huili teki kropalle hyvää. Virtaa riitti hyvin, Sivula sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sivula jäi pois vieraspelistä osin senkin takia, että perheenlisäystä odotellaan minä hetkenä tahansa.

–  Kyllä näin pitäisi käydä ihan lähiaikoina, mutta odotellaan yhä, Sivula lisäsi.

Akaa-Volley teki itse 52 pistettä, kun Hurrikaanin vastaava luku oli vain 30. Niistä Antti Ropponen teki 13 pistettä. Kolmen yleispelaajan Eemeli Koukin, Sakari Mäkisen ja Tapio Toiviaisen saldo oli yhteensä kuusi pistettä.

–  Tämä oli meiltä ensimmäinen sellainen peli jotain kärkijoukkuetta vastaan, kun pelattiin rennon letkeästi omaa peliä eikä mietitty, mitä vastustaja tekee, Sivula tiivisti.

Förstin debyytti toi kotivoiton

Kokkolan Tiikerit kaatoi Raision Loimun 3–2 ottelussa, joka sille oli melko merkityksetön sarjasijoituksen kannalta. Tiikerit sijoittuu runkosarjassa viidenneksi.

Näin joukkueella on hyvä mahdollisuus kokeiluihin. Nuori passari Joska Försti sai tililleen ensimmäisen täyden ottelunsa.

–  Hyvä debyytti nuorelta kaverilta. Hän sanoi ennen peliä, että jännittää aika lailla. Mutta ei se pelissä sitten näkynyt. Voitto lämmittää varmasti mieltä, sanoi 23 pistettä tehnyt Jiri Hänninen.

Oskari Keskinen ja Jere Mäkinen tekivät 17 pistettä Tiikereille. Kenties arvokkaan yhden pisteen ottelusta saaneen Loimun tehokkain oli Blake Leeson 18 pisteellä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi