Lauantai, 4.7.2020 
Ulla, Ulpu
Urheilu

Ice Wine vähät välitti kovan kilpakumppaninsa uhitteluista

  • STT
Lahtelaisen Leo Mönttisen valmentama ja omistama Ice Wine oli Vermon Tammatähti -lähdön etevin ravuri.

Ari Moilasen ohjastama Ice Wine kiihtyi auton takaa ylivoimaisesti nopeinta vauhtia, jolloin keulavääntöä ei tarvittu. Ice Wine sai rinnalleen väkivahvan Selene Lunen, joka yritti nakertaa keulahevosen taistelutahtoa vaatimalla kirikierroksella lisää ja lisää vauhtia.

Ice Wine vastasi Selene Lunen haasteeseen, eikä tuulennopealla tammalla ollut lopulta hädän päivää, vaan se piti selvään voittoon parastaan antamatta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  En tänä päivänä sitä (Selene Lune) niin suurena uhkana pitänyt, vaikka huipputammasta on kyse. Helposti Ice Wine piti sen takanaan, ja tuntui varojakin jäävän vähän, Ari Moilanen näki.

Pääsi keulaan sittenkin

Lämminveristen kovimmassa sarjassa Thai Profitin tehtävä ehti näyttää kiihdytyksessä tukalalle, kun sisäpuolelta matkaan avannut rajuvireinen vastustaja Ricocone oli liki pitää keulapaikan itsellään. Ricoconen ravi kuitenkin hajosi 1. kaarteessa, jolloin Thai Profit pääsi halkomaan tuulta, josta suursuosikki ei erehtynyt.

–  Moni hevonen, kun joutuu lähettämään 300–400 metriä, jää totiseksi, mutta Thai Profit rauhoittui tosi hyvin, vaikka avaus oli tosi kova. Se ei kuluttanut matkan aikana voimiaan, vaan pikemminkin keräsi niitä, voittajaa ajanut Santtu Raitala myhäili.

Voitti vihdoin uudessa kotimaassaan

Suomessa puolen kymmentä kertaa kisannut Hidalgo Boko ei ollut onnistunut lupaavista otteistaan huolimatta nappaamaan kirkkainta palkintoa ennen keskiviikkoiltaa. Tällä kertaa Emma Väreen ohjastaman ruunan juoksu sujui mukavasti ja tuloksena oli ylivoimavoitto.

–  Se on välillä hölmö ollut, mutta nyt keskittyi hommaan ja oli kuin vanhempi kilpahevonen, Emma Väre kehui 6-vuotiasta voittajaa.

Toto64-kierroksen loput voittajat olivat Syneri, Rowhill's Killer ja Amazing Tycoon. Täysosumalla voitti 168,92 euroa, viidellä oikein sai 3,98 euroa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi