Maanantai, 21.9.2020 
Mervi
Jääkiekko

Jokipoikien Esa Lehikoinen ja Sami Mutanen vieraana Aitiopaikalla-podcastissa: Selkeä tavoitteemme on Mestiksen mestaruus

  • Karjalainen
  • Kimmo Kirves
Esa Lehikoinen (vas.) ja Sami Mutanen kävivät tiistaina vierailulla Aitiopaikalla-podcastissa. Esa Lehikoinen (vas.) ja Sami Mutanen kävivät tiistaina vierailulla Aitiopaikalla-podcastissa.

Jokipoikien konkaripelaajat, puolustaja Esa Lehikoinen ja hyökkääjä Sami Mutanen kertovat Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa joukkueen tämän kauden tilanteesta.

Keskusteluohjelmassa käsitellään myös Lehikoisen ja Mutasen pelaajauria, Jokipoikien joukkuetta ja yleisesti Mestistä sarjana.

– Mestiksessä on paljon nuoria ja todella urheilullisia pelaajia, jotka tekevät kovasti hommia. Sarja on aliarvostettu ja ansaitsisi enemmän huomiota. Totta kai pelaajana haikailen sitä, että sarjat olisivat auki, mikä toisi kiinnostusta suuren yleisön silmissä. Nousumahdollisuus toisi aidon kilpailun, eikä liigassakaan olisi häntäpään tyhjennysmyyntejä, Sami Mutanen miettii podcastissa.

Mutanen saavutti Jokipojissa Mestiksen mestaruuden kymmenen vuotta sitten. Hänen ja kapteeni Lehikoisen mukaan nyt tähdätään samaan.

– Mestis on tällä kaudella todella tasainen sarja. Loppukaudesta ratkaisee, mikä joukkue saa otettua parhaiten irti potentiaalin ryhmästään. Olemme päässeet viime aikoina hyvälle tasolle, ja selkeä tavoitteemme on mestaruus, Lehikoinen tuumaa.

Podcastissa keskustelua johdattelee Jarmo Sieviläinen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Mestiksen sarjakakkoseksi kohonnut Jokipojat pelaa vielä kuusi ottelua runkosarjassa ennen pudotuspelien alkua. Joensuulaiset tähtäävät kotiedun saamiseen edelliskausien kuutostilojen sijaan.

Jokipojat kohtaa tällä viikolla keskiviikkona kello 18.30 Joensuussa KeuPa HT:n, perjantaina Savonlinnassa sarjakolmosen SaPKon ja lauantaina Joensuussa sarjajohtajan Ketterän.

Lue myös: Jokipojat pyrkii puristamaan kärkisijoille runkosarjan lopussa – ykkösmaalivahti Taponen tuuraa lähiviikkoina myös HIFK:ssa

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi