Torstai, 28.5.2020 
Alma
Urheilu

Chicagon synkkä jakso jatkui NBA-parketilla

  • STT
Chicago Bulls kärsi koripallon NBA:ssa niukan 122–124-kotitappion Oklahoma City Thunderille, joka kuuluu länsilohkon ylempään keskikastiin. Chicago tavoittelee pudotuspelipaikkaa itälohkossa ja on nyt kymmenentenä. Kummankin lohkon kahdeksan parasta etenevät pudotuspeleihin.

Chicagon viime viikot ovat sujuneet heikosti, kun joukkue on hävinnyt kymmenestä viime ottelustaan peräti yhdeksän.

–  Vastustajat hyppivät päällemme, emmekä reagoi. Sitten selviämme siitä, mutta se on pikkuisen liian myöhäistä, Chicagon Zach LaVine tuumi ESPN:lle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keskiviikon vastaisen yön ottelussa Chicago jäi jälleen jalkoihin ottelun alussa. Oklahoma voitti ensimmäisen jakson 36–28 ja puoliajalla tilanne oli jo 72–55. Kolmas jakso toi hyvän kirivaiheen, mutta LaVinen mukaan taas liian myöhään. Chicago nousi jopa ohi ja lähti 93–91-johdossa viimeiselle jaksolle. Oklahoma taivutti kotijoukkueen lopussa.

LaVine hääri jälleen Chicagon tehomiehenä, kun hän nosti 41 pistettä. Vaihtopenkiltä aloittanut Coby White pussitti vakuuttavat 35 pistettä ja ylsi yli 30 pisteen iltapuhteeseen kolmannessa ottelussa peräkkäin. Lauri Markkasen, Otto Porter juniorin ja muutaman muun runkopelaajan sairauslomien aikana White on ottanut ison vastuun Chicagon pelissä.

–  Itseluottamukseni on melko korkealla juuri nyt. Veikkaanpa, että kaikki kova työ kannattaa, White summasi Chicago Sun-Timesille.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa