Sunnuntai, 29.3.2020 
Joni, Joonas, Jouni
Urheilu

Vaasan jumbofinaali Sportin heiniä – yleisömäärä kauden pienin

  • STT
Vaasan Sport ja Mikkelin Jukurit mittelivät miesten jääkiekkoliigassa lähinnä siitä, kumpi joukkueista välttää sarjan viimeisen sijan. Kauden kaikki aikaisemmat ottelut voittanut Jukurit oli Vaasassa vaikeuksissa ja hävisi 0–3 (0–0, 0–3, 0–0).

–  Puhuimme joukkueen kanssa, että perimätiedon mukaan kotijoukkuekin voi voittaa. Hallitsimme peliä puoleen väliin saakka, otaksui Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Yleisöä peli ei kiinnostanut, sillä vain 2  176 katsojaa oli vaivautunut halliin. Lukema alittaa jälleen Sportin nimissä olleen Liigan tämän kauden pienimmän yleisömäärän.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jukureiden maalivahdilla Sami Rajaniemellä oli kauden muista otteluista Sportia vastaan hyvä saldo: kaksi ottelua, kaksi voittoa ja yksi päästetty maali. Torjuntoja oli peräti 48 kappaletta.

Keskiviikkona peli ei sujunut aivan samaan maaliin, sillä varsinkin Sportin kolmannessa maalissa Rajaniemellä oli sormet pelissä. Rajaniemi yritti poikkikentän syöttöä, mutta Erik Riska ehti väliin ja pani kiekon tyhjään maaliin.

Sportin päädyssä Niko Hovisella oli parempi päivä, sillä hän pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä. Edellisestä olikin aikaa, sillä tammikuussa 2018 Hoviselle on merkitty nollapeli Liigassa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa