Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Jalkapallo

Jipon Suomen cupin peli Interiä vastaan siirretään koronavirustilanteen vuoksi

  • Jarmo Sieviläinen
  • Niko Jouhkimainen
Kakkosen cupissa menestynyt Jippo ei pääse pelaamaan lauantaina cupin ottelua liigajoukkue Interiä vastaan. Kakkosen cupissa menestynyt Jippo ei pääse pelaamaan lauantaina cupin ottelua liigajoukkue Interiä vastaan.

Jipon piti kohdata lauantaina kello 19 jalkapallon Suomen cupin ottelussa Turun FC Inter Rantakylän jalkapallohallissa. Suomen Palloliitto on päättänyt, että ottelu siirretään toiseen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Samalla siirretään muutkin cupin ottelut.

Torstai-iltana Palloliitto kertoi, että liiton kilpailutoiminta pysäytetään koronaviruksen takia maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksen muodostivat kuitenkin cupin neljännesvälieräottelut, jotka oli tarkoitus pelata ilman yleisöä.

Jipon mukaan siirrettävään cupin otteluun hankitut ennakkoliput käyvät myös myöhemmin pelattavassa ottelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jipon puheenjohtaja Juha Purmonen kertoo, että Jipon edustusjoukkueessa on pelaajia, jotka ovat saapuneet Joensuuhun ulkomailta, esimerkiksi Itävallasta, Espanjasta ja Englannista. Purmonen on ehdottanut Jipon johtokunnalle, että edustusjoukkue olisi harjoituskiellossa maaliskuun loppuun asti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi