Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Urheilu

Menestyksekkään alppihiihtosuvun arvokisamitalisti Weirather lopettaa kilpauransa – 15 vuotta maailmancupia riitti

  • STT
Weirather oli naisten supersuurpujottelun erikoisosaaja, sillä hän otti siinä MM-hopeaa vuonna 2017 ja olympiapronssia vuotta myöhemmin. LEHTIKUVA / AFP Weirather oli naisten supersuurpujottelun erikoisosaaja, sillä hän otti siinä MM-hopeaa vuonna 2017 ja olympiapronssia vuotta myöhemmin. LEHTIKUVA / AFP
Liechtensteinilainen alppihiihtäjä Tina Weirather lopettaa kilpauransa. 30-vuotias Weirather ilmoitti päätöksestään keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

–  Lopettaminen – kaikella on aikansa. Olen tässä alppihiihdon ansiosta, 15 vuotta maailmancupia kiertänyt Weirather järkeili.

Hän oli naisten supersuurpujottelun erikoisosaaja, sillä Weirather otti siinä MM-hopeaa vuonna 2017 ja olympiapronssia vuotta myöhemmin. Maailmancupissa hän voitti supersuurpujottelutittelit 2017 ja 2018.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Weirather on todellisesta alppihiihtosuvusta. Hänen äitinsä Hanni Wentzel on kaksinkertainen olympiavoittaja ja isä Harti Weirather maailmanmestari. Tina Weiratherin eno Andreas Wenzel voitti urallaan maailmancupin ja kaksi olympiamitalia.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa