Perjantai, 29.5.2020 
Oliver, Olivia, Oiva
Urheilu

Haapakankaan tallin ravurit voitokkaina

  • STT
Mika Haapakankaan talli oli pääosissa kotiratansa Umåkerin GrandSlam75-kierroksella. Mr Golden Quick toi voiton avoimessa lähdössä. Redhot Tap Dancer oli paras päätöskohteessa ja otti neljännen peräkkäisen voiton. Haapakankaalla on 30 hevosen talli Uumajassa.

Robert Bergh ajoi suosikki Digital Inkin johtopaikalle. Kun vauhti hiljeni, Magnus A Djuse kierrätti Mr Golden Quickin johtohevosen rinnalle. Djusen taktiikka oli oikea. Mr Golden Quick rutisti ykköseksi ja voitti ajalla 14,9a/2  140  m. Digital Ink pystyi pitämään kakkossijan. Kari Lähdekorven osaomistama Te Quiero Grif kiri Mika Forssin ajamana viidenneksi.

Redhot Tap Dancerilta ei saanut johtopaikkaa lähtökiihdytyksessä, vaan Atlas Eagra oli nopeampi. Sandra Eriksson päätti ajaa keulasta. Kun takaa lähestyttiin Djuse nosti Redhot Tap Dancerin johtavan rinnalle. Maalisuoralla Haapakankaan hevonen oli vahvin ja meni ykköseksi ajalla 13,5a/1  640  m.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kolmivuotislähdössä Petri Salmelan talliin meni kaksoisvoitto. Ulf Ohlssonin ajama Amperage Hanover painui 40 000 kruunun arvoiseen voittoon. Forssin ohjastama Ladybug Lara pinnisti rinnalta kakkoseksi. Reima Kuislan omistama ja Mika Haapakankaan valmentama Mandela Zon jäi voittajan taakse pussiin ja oli kolmas maalissa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa