Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Jääkiekko

Sport osui Jokipoikien puolivälierävastustajaksi - Kuvagalleria

  • Karjalainen
Jokipojat oli ylivoimainen runkosarjan päätösottelussa HCK:ta vastaan. Jokipojat oli ylivoimainen runkosarjan päätösottelussa HCK:ta vastaan.

Jokipojat kohtaa keskiviikkona alkavissa Mestiksen puolivälierissä Vaasan Sportin. Asia varmistui vasta runkosarjan päätöskierroksella lauantaina.

Viime kauden finalistien kohtaamista jo tässä vaiheessa ei voi pitää ainakaan Jokipoikien kannalta kovin suotuisana vaihtoehtona: Jokipojat on hävinnyt seitsemän edellistä otteluaan Sportia vastaan, ja tämän kauden runkosarjassa pisteet menivät vaasalaisten hyväksi tylysti 11-1. Samalla Jokipojat oli koko Mestiksen ainoa joukkue, jolle Sport ei hävinnyt runkosarjassa kertaakaan.

Jokipojat pääsee keskiviikkona käynnistyviin pudotuspeleihin iloisin ja rentoutunein mielin, sillä joensuulaiset pyörittivät heiveröisen HCK:n kumoon murskalukemin 9-1 (1-0, 3-0, 5-1).

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Jotenkin on aistittavissa, että lähestytään kauden tärkeimpiä pelejä. Pojat halusivat onnistua, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski myhäili.

Lue lisää sunnuntain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Kuvagalleria

View the embedded image gallery online at:
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/24774#sigProId9b24bc2336