Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Jalkapallo

Aitiopaikalla-podcast: Jipon päävalmentaja Jussi Leppälahti ja puheenjohtaja Juha Purmonen perkaavat läpi hankalaa korona-ajan tilannetta

  • Jarmo Sieviläinen
  • Marko Puumalainen
Jipon puheenjohtaja Juha Purmonen ja päävalmentaja Jussi Leppälahti odottelevat päätöksiä kauden alkamisesta. Arkistokuva joulukuulta 2018. Jipon puheenjohtaja Juha Purmonen ja päävalmentaja Jussi Leppälahti odottelevat päätöksiä kauden alkamisesta. Arkistokuva joulukuulta 2018.

Jalkapallon Kakkosessa pelaavan Jipon joukkue odottelee, milloin koronaviruspandemian tuomat rajoitukset höltyvät ja joukkue pääsee jälleen harjoittelemaan ja pelaamaan. 

Jipon päävalmentaja Jussi Leppälahti ja puheenjohtaja Juha Purmonen kertovat Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa, että tilanne on ollut hankala monessa mielessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jipon pelikauden Kakkosessa olisi pitänyt alkaa tänä viikonloppuna. Toistaiseksi voidaan vain arvuutella, missä vaiheessa kesää kausi kyetään polkaisemaan käyntiin.

Podcastissa käydään läpi myös muun muassa Jipon korona-ajan harjoittelua, joukkueen data- ja videoanalyysiä, seuran taustoja ja tavoitteita sekä joukkueen tulevaa Suomen cupin ottelua liigajoukkue FC Interiä vastaan. Jussi Leppälahden ja Juha Purmosen kanssa on keskustelemassa Jarmo Sieviläinen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Aitiopaikalla-podcastin aiemmat jaksot ovat kuunneltavissa täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi