Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Muut lajit TILAAJILLE

JoMa, Jippo ja Kataja saivat merkittävän ESR-rahoituksen muun muassa virtuaalisen seuraympäristön kehittämiseen - maakunnassa kahdeksan muutakin rahoitusta saanutta hanketta

  • Renne Ohtonen
  • Jarno Artika
Tukea saaneet tahot saman pöydän äärellä. Vasemmassa alakulmassa Jipon Timo Tahvanainen, josta myötäpäivää edeten Johannes Lasaroff, Petri Pennanen, Marttojen Heli Hjälm ja Tiina Anola-Pukkila, Nuorisoverstaan Tatu Pyykkönen ja Ulla Mänttäri-Tikka sekä Joensuun evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän Katja Nuuhkarinen ja Tiina Reinikainen. Tukea saaneet tahot saman pöydän äärellä. Vasemmassa alakulmassa Jipon Timo Tahvanainen, josta myötäpäivää edeten Johannes Lasaroff, Petri Pennanen, Marttojen Heli Hjälm ja Tiina Anola-Pukkila, Nuorisoverstaan Tatu Pyykkönen ja Ulla Mänttäri-Tikka sekä Joensuun evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän Katja Nuuhkarinen ja Tiina Reinikainen.

Kolme joensuulaista urheiluseuraa, Joensuun Maila, Jippo ja Joensuun Kataja, ovat saaneet merkittävän rahoituksen yhteishankkeeseensa Euroopan sosiaalirahaston kautta. Hanke kantaa nimeä SeeMe - Seuratoiminnan ketterät e-työkalut osallisuuden ja hyvinvoinnin rakentajana, ja se sai yhteensä noin 264 000 euron rahoituksen.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä