Tiistai, 29.9.2020 
Mika, Mikko, Miika
Urheilu

Tuittupäisen Balotellin jatko Italian Serie A:n suomalaisjoukkueessa on epävarmaa

  • STT
Neljä Italian mestaruutta urallaan voittanut Mario Balotelli on ollut tämän kauden seurassaan Bresciassa pettymys. LEHTIKUVA/AFP Neljä Italian mestaruutta urallaan voittanut Mario Balotelli on ollut tämän kauden seurassaan Bresciassa pettymys. LEHTIKUVA/AFP
Jalkapalloilija Mario Balotellin paluu kotimaahansa Italiaan ei ole sujunut toivotusti. Neljä Italian mestaruutta urallaan voittanut Balotelli on ollut tämän kauden seurassaan Bresciassa pettymys.

Balotelli, 29, suuntasi Ranskassa pelaamiensa kolmen kauden jälkeen Bresciaan, jossa pelaavat Suomen maajoukkuemaalivahti Jesse Joronen ja hyökkääjä Simon Skrabb. Lombardialaisjoukkue juuttui Serie A:ssa ennen koronapandemiaa viimeiseksi.

Viisi maalia tehnyt Balotelli ei ole pystynyt auttamaan Bresciaa. Tuittupäistä hyökkääjää ei ole näkynyt harjoituksissa, kun niihin annettiin taas lupa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Toivoin, että halu palata maajoukkueeseen tekisi hänelle hyvää. Hänen ajatuksensa eivät ole enää kanssamme, kuvaili Brescian puheenjohtaja Massimo Cellino, eikä nähnyt Balotellille tulevaisuutta joukkueessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi