Sunnuntai, 5.7.2020 
Unto, Untamo
Urheilu

Perparim Hetemaj'n Benevento varmisti nousunsa Serie A:han hyvissä ajoin

  • STT
Hetemaj pelasi vuosia Serie A:ssa ennen siirtymistään viime syksynä Chievo Veronasta Beneventoon. Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto Hetemaj pelasi vuosia Serie A:ssa ennen siirtymistään viime syksynä Chievo Veronasta Beneventoon. Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Suomalaisjalkapalloilija Perparim Hetemaj'n edustama Benevento on pelannut loistokauden, ja myöhään maanantaina joukkue varmisti nousunsa pääsarja Serie A:han.

Beneventolla on Serie B:n kautta jäljellä seitsemän ottelua, mutta se ei voi enää jäädä suorien nousupaikkojen ulkopuolelle. Joukkueen nousu varmistui 1–0-kotivoitolla Juve Stabiasta.

Beneventon sarjajohto toisena olevaan Crotoneen on 24 pistettä. Kolmantena oleva Cittadella on tasapisteissä Crotonen kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Benevento on nähty kerran aiemmin Serie A:ssa, kaudella 2017–18. Tuolloin joukkue aloitti kautensa 14 peräkkäisellä tappiolla, mikä on Euroopan suursarjojen kyseenalainen ennätys.

Beneventoa valmentaa ex-hyökkääjätähti Filippo Inz aghi. Hetemaj, 33, on ollut joukkueensa runkomiehiä ja pelasi Juve Stabiaa vastaan koko ottelun.

Hetemaj pelasi vuosia Serie A:ssa ennen siirtymistään viime syksynä Chievo Veronasta Beneventoon.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi