Keskiviikko, 28.10.2020 
Simo
Pesäpallo TILAAJILLE

JoMa-lukkari Seeti Surakan poikkeuksellinen syöttötyyli herättää huomiota - "Tällaisella peliasennolla ei ole pelattu aiemmin säännöllisesti"

  • Jarmo Sieviläinen
  • Joona-Pekka Hirvonen
Joensuun Mailan ja Puijon Pesiksen lukkarina pelaava Seeti Surakka kääntyy kakkostilanteissa selin syöttölautaseen nähden ja kääntää kätensä syötössä lautasen päälle. Kuva Surakan uran ensimmäisestä pääsarjaottelusta Siilinjärven Pesistä vastaan. Lyömässä SiiPen Mikko Hakomäki. Joensuun Mailan ja Puijon Pesiksen lukkarina pelaava Seeti Surakka kääntyy kakkostilanteissa selin syöttölautaseen nähden ja kääntää kätensä syötössä lautasen päälle. Kuva Surakan uran ensimmäisestä pääsarjaottelusta Siilinjärven Pesistä vastaan. Lyömässä SiiPen Mikko Hakomäki.

Seeti Surakka piilottaa syötön etenijältä kropan taakse ja hakee hyvää heittoasentoa kakkostilanteissa. Idea peliasentoon syntyi Mikko Lahtiselta.

Joensuun Mailan nuori lukkarilupaus Seeti Surakka, 19, debytoi hiljattain pääsarjassa kahdessa Superpesiksen ottelussa. Surakka on esittänyt ikäisekseen kypsää ja mainiota peliä, mutta huomio on kiinnittynyt erityisesti kakkostilanteisiin.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä