Lauantai, 25.1.2020 
Pauli, Paavo, Paul
Jääkiekko

Espoolaiskaverukset Jokipoikien tehomiehinä

  • Karjalainen
Viisivuotiaasta lähtien toisensa tunteneiden Sami Blomqvistin (vas.) ja Matti Järvisen yhteispeli toimii. Viisivuotiaasta lähtien toisensa tunteneiden Sami Blomqvistin (vas.) ja Matti Järvisen yhteispeli toimii.

Elettiin 1990-luvun puoltaväliä, kun espoolaisseura Jäähongan kiekkokouluun ilmestyi kaksi noin viisivuotiasta innokasta pelaajanalkua, Sami ja Matti.

Kaksikko viiletti samassa joukkueessa lähes kaikki juniorivuotensa, jotka huipentuivat Bluesissa keväällä 2009 voitettuun A-nuorten Suomen mestaruuteen.

Nyt samaiset espoolaiskaverukset  -  Sami Blomqvist, 22, ja Matti Järvinen, 23  -  ovat Mestiksen pudotuspeleissä Jokipoikien joukkueen johtavia hyökkääjiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Molemmat saapuivat Joensuuhun tammikuussa pari viikkoa ennen siirtorajan umpeutumista, vain parin päivän välein.

Ensin Järvinen tuli vaihtokaupassa SM-liigajoukkue Espoon Bluesista, ja kaksi päivää myöhemmin ilmoitettiin Blomqvistin siirtyvän Tanskasta Joensuuhun.

-  Vähän yllättäen päädyttiin tänne siirtoikkunan lopulla. Ei ollut mikään suunniteltu juttu tällä kertaa, Järvinen naurahtaa.

Jokipoikien ja Jukureiden välinen Mestiksen välieräsarja käynnistyy keskiviikkona Mikkelissä. Perjantaina pelataan Joensuussa.

Kattava ennakko Mestiksen välieristä tiistain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa