Torstai, 1.10.2020 
Raine, Rainer, Rauno
Urheilu

Inter hukkasi tehonsa laivamatkalle, IFK Mariehamn nautiskeli ensimmäisen kotivoiton

  • STT
Turun Inter nousi viime viikonloppuna miesten jalkapalloliigan kärkipaikalle kaatamalla kotonaan IFK Mariehamnin, mutta keskiviikkona osat vaihtuivat ja IFK Mariehamn otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa kaatamalla turkulaiset maalein 2–0.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski oli rukannut miehitystään melkoisesti. Näkyvin muutos oli kärkimies Gustaf Backalidenin pudottaminen puolustukseen toppareiden eteen. Tämä muutos myös toimi, sillä Inter ei ajoittaisesta hallinnastaan huolimatta pystynyt juuri maalipaikkoja luomaan.

Kotijoukkue sen sijaan käytti paikkansa ja Albion Ademin aikaisen johtomaalin sekä Peter Makrillosin 2–0-osuman myötä maarianhaminalaiset kirjasivat paitsi maukkaan revanssin, mutta myös kauden ensimmäisen kotivoittonsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Oli tärkeää saada ensimmäinen kotivoitto ja olen todella tyytyväinen peliin. Iso kiitos kuuluu puolustuslinjalle, jossa ennen kaikkea Gustaf Backaliden ja Kalle Taimi kantoivat hienosti vastuuta, Syberyjski sanoi.

Interin päävalmentaja Jos e Riveiro sen sijaan oli pettynyt omiensa otteisiin.

–  Olen pettynyt. En vain tulokseen, vaan myös esitykseemme. IFK pelasi hyvin ja otti meidän vahvuutemme pois, Riveiro myönsi.

--Korjattu uutista 6.8. klo 11.28: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että IFK Mariehamn otti kauden avausvoittonsa. Kyseessä oli kuitenkin IFK Mariehamnin kauden ensimmäinen kotivoitto, joukkueella oli jo tilillään yksi vierasvoitto.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi