Tiistai, 29.9.2020 
Mika, Mikko, Miika
Yleisurheilu

Aitiopaikalla-podcastissa puhetta yleisurheilusta – Tuomo Lehtinen ja Jarkko Kumpulainen arvioivat Katajan menestysmahdollisuuksia Kalevan kisoissa ja kärkiurheilijoiden tilanteita

  • Jani Leinonen
  • Juha Inkinen
Jarkko Kumpulainen ja Tuomo Lehtinen vierailivat Aitiopaikalla-podcastissa Jarmo Sieviläisen vieraana. Jarkko Kumpulainen ja Tuomo Lehtinen vierailivat Aitiopaikalla-podcastissa Jarmo Sieviläisen vieraana.

Näin Kalevan kisa -viikolla Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään yleisurheilua Joensuun Katajan yleisurheilujaoston toiminnanjohtajan Tuomo Lehtisen ja valmennuspäällikön Jarkko Kumpulaisen kanssa.

Ohjelmassa arvioidaan Katajan yleisurheilijoiden menestysmahdollisuuksia Turun Kalevan kisoissa sekä puhutaan Pohjois-Karjalan kärkiurheilijoiden tilanteista ja lajin tulevaisuuden näkymistä maakunnassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lehtinen ja Kumpulainen kertovat myös, missä mennään Joensuun keskuskentän remontin ja vuonna 2022 Joensuun järjestettävien Kalevan kisojen osalta.

Tuomo Lehtinen, Jarkko Kumpulainen ja urheilutoimittaja Jarmo Sieviläinen antavat ohjelmassa myös omat veikkauksensa Pohjois-Karjalan seurojen eli hyvin pitkälti Katajan mitalimäärästä tämän viikon Kalevan kisoissa.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi