Tulosta tämä sivu
Yleisurheilu

Kommentti: Reissu Kalevan kisoihin Turkuun päätettiin jättää väliin, edesottamuksia seurataan toimituksesta

Tänä kesänä Karjalainen ei ole paikan päällä Turun Kalevan kisoissa vaan kertoo maakunnan urheilijoiden edesottamuksista kotitoimituksesta käsin.

Päädyimme toimituksessa tähän ratkaisuun, sillä viimeisimmät koronauutiset juuri Turusta panivat huolettamaan. Sivuun jää samasta syystä moni muukin media.

Tässä maailmantilanteessa päätös on takuulla järkevä. Ei kannata mennä useammaksi päiväksi stadionille, jonne kokoontuu runsaasti väkeä ympäri Suomen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Itselleni työreissu Kalevan kisoihin olisi ollut ensimmäinen laatuaan, ja olin sitä jo odottanutkin kovasti. Sen vuoksi reissun peruuntuminen kismittää, sillä useamman kollegan mukaan tapahtuma on erittäinkin antoisa.

Siispä jäämme nyt Noljakkaan ja kerromme kisatapahtumista aktiivisesti niin verkossa kuin printtilehdessä joka päivä. Seuraamme Turun tapahtumia herkeämättä ja hoidamme haastattelut puhelimitse. Kyllä se niinkin luonnistuu, vaikka kisatunnelmaan ei pääse täysillä sukeltamaan.

Ensi kesänä kisataan Tampereella - jospa sitten tuolloin pääsisin paikan päälle. Viimeistään sitten kesällä 2022 täällä Joensuussa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi