Lauantai, 29.2.2020 
---
Jääkiekko

Jukurit jälleen Jokipoikia vahvempi

  • Karjalainen

Mikkelin Jukurit nappasi Mestiksen välierissä toisen voiton vieraillessaan Joensuussa. Ottelun loppulukemat kirjattiin mikkeliläisjoukkueen eduksi maalein 5-2 yli 3400 joensuulaiskatsojan pettymykseksi.

Jukurien hyökkäystehoista vastasi etupäässä Turo Asplundin (0+1), Mika Partasen (1+1) ja Toni Hyvärisen (3+1) muodostama ykkösketju, joka teki mikkeliläisjoukkueelle neljä maalia.

-  Korkeatasoinen pudotuspeliottelu, josta kaksi erää oli tasaista pelaamista. Päätöserässä päästiin kuskin paikalle ja lopussa pelattiin fiksusti johtoasemassa, tuumi Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Jukurit puolustaa erittäin hyvin ja vastaavasti meidän puolustuspelissämme oli parannettavaa, totesi Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski.

Ottelu oli varsin tasainen päätöserän puoliväliin saakka, jolloin Jukurit käänsi ottelun edukseen nopeaan tahtiin. Avauserän vei Jukurit Partasen osumalla, mutta Jokipoikien Juuso Rajala tasoitti toisessa erässä ylivoimalla ja Jokipojilla oli erässä muutenkin hyviä paikkoja. Päätöserässä Jukurien luistin liikkui ratkaisevasti paremmin ja kaksinkamppailut kääntyivät vierailijoiden eduksi.

Ottelusarjan kolmas ottelu pelataan sunnuntaina Mikkelissä. Loppuotteluihin selviää kolmella voitolla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa