Tiistai, 27.10.2020 
Hellä, Helli
Pesäpallo

Ilkka-Pohjalainen: Joensuun Mailan pronssiottelun yllä uhkakuvia - useita vastustajajoukkue Vimpelin Vedon pelaajia käynyt koronatestissä

  • Petri Siitonen
  • Niko Jouhkimainen
Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon on määrä kohdata Superpesiksen pronssiottelussa viikonloppuna. Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon on määrä kohdata Superpesiksen pronssiottelussa viikonloppuna.

Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon välisen Superpesiksen pronssiottelusarjan on määrä alkaa lauantaina Mehtimäellä. Ilkka-Pohjalainen uutisoi, että joukkueen jäsenet ovat käyneet perjantaina koronatesteissä.

- Joukkueessa on paljon flunssaa, minkä vuoksi saimme ohjeistuksen siitä, että kaikki oireelliset testataan koronaviruksen varalta. Olen myös itse käynyt juuri testissä Alajärvellä, sillä minullakin on lievää tukkoisuutta, pelinjohtaja Markku Hylkilä kertoi lehdelle.

Testeistä odotetaan tuloksia vielä perjantain aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ensimmäinen pronssiottelu on määrä pelata Joensuussa lauantaina kello 14. Ottelun kohtalo ratkeaa oletettavasti perjantai-iltana.

Lue uudempi juttu aiheesta: JoMa pelaa pronssiottelunsa suunnitellusti – Vimpelin pelaajien koronatestit negatiivisia

Lisää aiheesta: Jonne Kemppainen uskoo Joensuun Mailan syttyvän pronssiotteluun: "Pronssit muistetaan, nelosia ei muista kukaan"

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi