Tulosta tämä sivu
Muut lajit

Salibandy tämän vuoden Talvileirin hittilaji

Talvileirin lajeista salibandy täyttyi nopeaa tahtia heti ilmoittautumisen alettua. Keskiviikkona salibandysta innostuneetaloittivat kolmipäiväisen leirin liikuntatuokiot Joensuun urheilutalolla. Talvileirin lajeista salibandy täyttyi nopeaa tahtia heti ilmoittautumisen alettua. Keskiviikkona salibandysta innostuneetaloittivat kolmipäiväisen leirin liikuntatuokiot Joensuun urheilutalolla.

Keskiviikko oli taatusti jännittävä päivä usealle sadalle talvilomaa viettävälle pohjoiskarjalaiselle koululaiselle. Joensuussa alkanut Pohjois-Karjalan Liikunnan järjestämä kolmipäiväinen Talvileiri on monille, pääosin 7-12-vuotiaille koululaisille, varmasti loman odotetuinta ajanvietettä. Koteihinsa leiriläiset palaavat perjantaina iltapäivällä.

-  320 ilmoittautunutta meillä on, mutta toki väistämättä muutamia sairaustapauksia aina tulee kertoo leirinjohtaja Annu Jantunen.

-  Sitä samaa tasoa on osallistujamäärä ollut viime vuosina. Ei ole hirveästi enempää kuin ennen, mutta kuitenkin oikein hyvä määrä lapsia, hän selvittää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valittavana oli kaksitoista lajia ja monipuolista liikuntaa sisältävä liikuntaleiri. Yksittäisistä lajeista suosituimmaksi osoittautui salibandy, johon otettiin mukaan noin kolmekymmentä nopeinta.

-  Salibandy on ehdottomasti tämän vuoden hittilaji, se meni ilmoittautumisten aikaan täyteen alle viikossa. Toiseksi suosituin laji on laskettelu, Jantunen valottaa.

Lue lisää torstain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi