Perjantai, 22.1.2021 
Visa
Pesäpallo

Kiteen Palloon palannut Sami Partanen, 41, Aitiopaikalla-podcastissa: "Pelipaikkani löytyy ensi kesänä muualta kuin etukentältä"

  • Jarmo Sieviläinen
  • Marko Puumalainen
Kiteen Palloon palannut Sami Partanen selvittää podcastissa myös salibandyharrastustaan. Kiteen Palloon palannut Sami Partanen selvittää podcastissa myös salibandyharrastustaan.

Kiteen Pallon riveihin palannut konkaripelaaja Sami Partanen, 41, kertoo Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa, miksi siirtyi Imatran Pallo-Veikoista takaisin kotikaupunkinsa seuraan.

Ykkösvahtina tunnettu Partanen valottaa ohjelmassa myös hänelle alustavasti kaavailtua ulkopelipaikkaa, joka ei näillä näkymin ole ensi kaudella etukentällä.

– Kyllä pelinjohtajan kanssa on puheluita käyty. Hyvää ja ehjää ei kannata rikkoa, ja Hannes Pekkisen ja Joni Lehikoisen taidot etukentällä pitää hyväksyä. Pelipaikkani löytyy ensi kesänä varmaan jostain muualta kuin etukentältä. Pelaan taaempana, mutta aika ja kokoonpanomme näyttävät lopullisen pelipaikan, Partanen miettii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ohjelmassa käydään läpi myös Partasen pitkää pesäpallouraa ja otteita Kiteen Pallon salibandymiehistössä 2. divisioonassa. Partasen edustama KiPa avasi salibandykauden 14–1-voitolla ja Partanen iski ottelussa heti tehot 3+1.

– Aika hiljaista on ollut salibandyn neuvotteluissa vuosien varrella. Olen ihmetellyt, että miten paljon niitä maaleja pitää tehdä, että sellainen puhelinsoitto tulisi, että pääsisi edes höpöttelemään, Partanen juttelee ohjelmassa.

Sami "Eko" Partasen kanssa keskustelemassa ovat Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi