Lauantai, 15.8.2020 
Jaana, Marjo, Marja
Koripallo

Fields palaamassa, Flowers loukkaantui

  • Karjalainen
Jerald Fields on toipunut takaisin pelikuntoon. Jerald Fields on toipunut takaisin pelikuntoon.

Katajan sentteri Jerald Fields on palaamassa polvioperaation jälkeen tositoimiin. Kuukauden päivät sivussa ollut Fields uhkuu pelihaluja ja on valmis kentälle jo lauantaina Korisliigan kamppailussa Kauhajoella Karhun vieraana.

-  On ollut turhauttavaa seurata sivusta pelejä. Nyt olen harjoitellut hyvin ja valmis pelaamaan jo lauantaina, jos valmentaja näin päättää, Fields totesi toiveikkaana.

Päävalmentaja puntaroi vieressä eri vaihtoehtoja. Joukkueen tehopakkaus Jonte Flowers satutti tiistaina Uudessakaupungissa oikean käden peukalonsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Jonten pelaaminen on epävarmaa. Katsotaan, miten Jerald pärjää perjantain harjoituksissa ja tehdään päätös sen jälkeen, Toijala vastasi.

EuroChallenge-sarjan puolivälieriin valmistautuva Kataja käy siis vielä lauantaina Kauhajoella asti. Sunnuntai menee palautuessa ja aikaisin maanantaina edessä on lento Helsinki-Vantaan kautta Brysseliin, josta loppumatka Ranskaan taittuu bussilla.

BCM Gravelines Dunkerque isännöi puolivälieräsarjan avausottelua tiistaina klo 21 Suomen aikaa. Joensuun areenassa pelataan torstaina klo 18.15 ja paikka neljän parhaan lopputurnaukseen heltiää kahdella voitolla.

Tarvittaessa kolmas osaottelu pelataan Ranskassa 19.3.

Aiheesta lisää perjantain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi