Torstai, 28.1.2021 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Muut lajit TILAAJILLE

Suora lähetys Karjalaisen verkossa lauantaina kello 11: Useiden lajien huippu-urheilijat haastavat itsensä Vaarojen maratonilla Kolilla - mukana muun muassa Kaisa Mäkäräinen, Marika Teini ja kuusinkertainen mestari Henri Ansio

  • Jarmo Sieviläinen
  • Juha Inkinen
Viime vuonna Vaarojen maratonilla juostiin lumisissa maisemissa. Ensi viikonlopuksi on sen sijaan luvassa aurinkoista ja jopa lämmintä säätä. Viime vuonna Vaarojen maratonilla juostiin lumisissa maisemissa. Ensi viikonlopuksi on sen sijaan luvassa aurinkoista ja jopa lämmintä säätä.

Kolin Vaarojen maratonilla on tänä vuonna paljon uutta, kun koronavirustilanne on tuonut poikkeusjärjestelyt. Mukana on runsaasti eri lajien tunnettuja urheilijoita, ja Karjalainen tekee tapahtumasta verkkosivuilleen suoran lähetyksen. Kamerat ja selostus seuraavat Vaarojen maratonin polkujuoksijoiden taivalta tämän viikon lauantaina kello 11–14. Livelähetys tapahtumasta on Karjalaisen tilaajien nähtävissä osoitteessa www.karjalainen.fi/polkujuoksu. Lähetys on veloituksetta Karjalaisen tilaajien katsottavissa.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä