Lauantai, 29.2.2020 
---
Salibandy

Josba menetti heti kotiedun

  • Karjalainen
Nyt Josban kanttia mitataan. Sunnuntaiksi on löydettävä uusi vaihde, jotta kotietu saadaan sipoolaisilta takaisin. Nyt Josban kanttia mitataan. Sunnuntaiksi on löydettävä uusi vaihde, jotta kotietu saadaan sipoolaisilta takaisin.
Joensuun Josba hävisi lauantaina salibandyn SM-liigakarsinta-avauksen Kontiolahden liikuntahallilla, kun sipoolainen divarijoukkue ÅIF osoittautui yllättävänkin hyväksi joukkueeksi.

Josban tappio kirjattiin maalein 4-5 (2-1, 1-3, 1-1). Näin Josba menetti heti kotietunsa ja ÅIF pääsee sunnuntaina isännöimään toista osaottelua Sipoossa. Liigapaikka heltiää kolmella voitolla.

- Ooppera ei ole ohi ennen kun lihava nainen on laulanut. Katsotaan tätä ottelusarjaa kunnolla sen jälkeen, kun toisella on tilillä vaadittavat kolme voittoa, Josban valmentaja Antti Ruokonen muistutti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vierasjoukkueen käskyri Marko Paju ei vielä tulettanut, vaikka voitto perinteikkäästä liigajoukkueesta lämmittikin mieltä.

-  Nyt nollataan tämä voitto ja keskitytään seuraavaan peliin. Pukukopissa kaikki olivat sitä mieltä, että pystymme parantamaan jokaisella osa-alueella, Paju vakuutti.

Lisää sunnuntain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa