Perjantai, 22.1.2021 
Visa
Muut lajit

Suomen vahvimmat Mika Törrö ja Salla Romo avoimina podcastissa – ”Kyyneleet tulivat silmiin, kun sain jakaa voittajan palkinnon Sallalle”

  • Jarmo Sieviläinen
  • Juha Inkinen
Kontiolahtelainen Mika Törrö on Suomen vahvin mies ja joensuulainen Salla Romo Suomen vahvin nainen. Kontiolahtelainen Mika Törrö on Suomen vahvin mies ja joensuulainen Salla Romo Suomen vahvin nainen.

Suomen vahvin mies Mika Törrö, 41, ja Suomen vahvin nainen Salla Romo, 35, kertovat tunnelmiaan Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa.

Pohjois-Karjalan voimailijat päättivät kisakautensa voitokkaasti viime viikonloppuna Turussa Suomen vahvin -kisoissa.

Törrö paljastaa podcastissa, että yksi hänen syksyn projekteistaan on miehen poikkeuksellisesta tarinasta tehtävä kirja, jonka kirjoittaa Timo Kangasluoma.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Podcastissa käydään läpi myös Romon taustaa sekä papin ja voimanaisen roolien yhdistämistä.

Mika Törrö ja Salla Romo harjoittelevat usein yhdessä, ja Törrö oli se, joka sai pari vuotta sitten Romon innostumaan voimailukisoista. Hieno hetki oli, kun Törrö pääsi ojentamaan voittajan pokaalin viikonlopun kisoissa Romolle.

- Jäin oman karsintapäivän jälkeen kannustamaan ja jännittämään Sallaa. Kyyneleet tulivat silmiin, kun sain jakaa voittajan palkinnon Sallalle, Törrö kertaa.

- Se oli yksi parhaista hetkistä ja kyllä siinä itku tuli. Mika oli yksi tärkeistä syistä siihen, että olin siinä ja häneltä on löytynyt luottoa minuun jo pitkään, Salla Romo kiittelee.

Podcastissa puhutaan myös esimerkiksi lajin harjoittelusta, dopingvalvonnasta sekä Törrön ja Romon tulevista tavoitteista.

Keskustelua johdattelee Jarmo Sieviläinen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Aiempia Aitiopaikalla-podcasteja voit kuunnella täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi