Lauantai, 28.11.2020 
Heini
Urheilu

Salama-alku johdatti Ilveksen ylempään loppusarjaan

  • STT
llves varmisti Seinäjoella paikkansa miesten jalkapalloliigan ylemmässä loppusarjassa, kun joukkue kaatoi SJK:n 3–1 (3–1).

Voiton myötä sarjassa viidentenä oleva Ilves ei voi enää pudota kuuden parhaan ulkopuolelle. Kahdeksantena oleva SJK voi vielä nousta kuudennelle sijalle.

Ilves nappasi voiton vahvan alkunsa turvin. Jair iski avausmaalin kuudennella minuutilla, ja Eetu Mömmö lisäsi johdon kahteen maaliin vain kolme minuuttia myöhemmin. Lauri Ala-Myllämäki viimeisteli 0–3-osuman rangaistuspotkusta runsaan puolen tunnin pelaamisen jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  On mahtava suoritus meiltä yltää ylempään loppusarjaan. Olemme kuitenkin melko pieni seura, muistutti Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

SJK:n päävalmentajan Jani Honkavaaran mielestä Ilveksen ei olisi kuulunut saada rangaistuspotkua, joka johti 0–3-maaliin.

Isäntien Niko Markkula hukkasi rangaistuspotkun ennen Ala-Myllymäen osumaa, mutta SJK:n usko palautui vielä ennen taukoa, kun Jake Jervis laukoi kavennusmaalin. Toinen puoliaika oli kuitenkin maaliton.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi