Perjantai, 22.1.2021 
Visa
Salibandy

50 vuotta täyttävä maailmanmestari Petri Kettunen perkaa läpi valmennusuransa värikkäitä käänteitä Aitiopaikalla-podcastissa

  • Jarmo Sieviläinen
  • Kimmo Kirves

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan Petri Kettusen kanssa pitkän taipaleen salibandyn parissa tehneen kontiolahtelaisvalmentajan uran eri tilanteista.


Perjantaina 50 vuotta täyttävän Petri Kettusen kanssa käydään läpi hänestä tänä syksynä julkaistun kirjan aiheita ja paljastuksia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Euroopan mestaruuden pelaajana sekä maailmanmestaruuden pää- ja apuvalmentajana saavuttanut Kettunen kertoo ajatuksensa Suomen maajoukkueen päävalmentajan aikakaudesta ja siitä, kun tehtävät päättyivät yllättäen maailmanmestarina. Ohjelmassa puhutaan myös Josban 2000-luvun menestysvuosista ja kaudesta, kun SM-kulta jäi Josbalta täpärästi saamatta.

Nykyään Tshekin maajoukkueen päävalmentajana toiminut Kettunen kertoo myös seikkailuistaan Tshekissä ja maan erilaisesta toimintakulttuurista. Sivutaanpa ohjelmassa läpi myös Kettusen vuosia Sveitsissä, jolloin hän neuvotteli niin hyvän sopimuksen, että vaimokin sai palkkaa sveitsiläisseuralta.

Petri Kettusen kanssa ovat keskustelemassa Petri Siitonen ja Jarmo Sieviläinen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi