Sunnuntai, 18.4.2021 
Valto, Valdemar
Jääkiekko

JoKP:n uusi toimitusjohtaja Kalle Kerman Aitiopaikalla-podcastissa: "Luomme pitkän tähtäimen suunnitelman"

  • Renne Ohtonen
  • Juha Inkinen
Kalle Kerman vieraili Aitiopaikalla-podcastin vieraana keskiviikkona. Kalle Kerman vieraili Aitiopaikalla-podcastin vieraana keskiviikkona.

Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajana heinäkuussa aloittanut Kalle Kerman, 41, kertoo Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa, että ensimmäiset kuukaudet uudessa pestissä ovat olleet kiireisiä ja mielenkiintoisia.

– Saadaan asioita pikkuhiljaa eteenpäin, kauttakin on kohta jo neljännes takana. Aika paljon on opettelua ollut, hän miettii.

Kuopiolaislähtöinen Kerman tuli joensuulaisorganisaatioon murrosvaiheessa, sillä aiemmin keväällä taustoilla kävi täydellinen myllerrys. Entisen huippukiekkoilijan mukaan yhteistyö manageri Jaakko Lipposen, uuden hallituksen ja itse Mestis-joukkueen kanssa on tiivistä, ja työnjako on selvä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seura tavoittelee nyt toiminnan saamista kestävälle pohjalle ja taloudellisesti kannattavaksi.

– Mitään tarpeettomia riskejä ei ruveta ottamaan, vaan luomme pitkän tähtäimen suunnitelman tämän kauden aikana. Tehdään nykytilanteen kartoitus ja strategista analyysiä.

Kermanin mukaan JoKP:n ei ole näillä näkymin syytä aloittaa yt-neuvotteluita, kuten lukuisat muut liiga- ja Mestis-seurat.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast. Kermanin kanssa jääkiekosta, hänen mittavasta peliurastaan ja JoKP:n tilanteesta keskustelemassa Karjalaisen toimittajat Mikko Holopainen ja Renne Ohtonen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi