play

Norjalainen vaihtomies piti Leipzigin pudotuspelihaaveet Mestarien liigassa hengissä – H-lohkossa jännitys säilyy loppuun saakka

Vierasjoukkueen pelasti ruotsalaishyökkääjä Emil Forsbergin 65. minuutilla korvannut norjalainen vaihtomies Alexander Sörloth (keskellä) , joka ottelun lisäajan toisella minuutilla laukoi Leipzigille 4–3.

STT

Jalkapallon miesten Mestarien liigassa viime kaudella aina välieriin saakka rynnistäneellä Leipzigilla on puolustuspelissä vielä oppimista. Nautittavasti hyökkäävä saksalaisjoukkue kukisti keskiviikkona turkkilaisen Basaksehirin vieraissa maalintekokilpailussa 4–3 ja piti pudotuspelimahdollisuutensa H-lohkossa hengissä.