Sunnuntai, 18.4.2021 
Valto, Valdemar
Muut lajit

Seppo Eskelinen vieraana Aitiopaikalla-podcastissa: ”Islossa on potentiaalia vielä paljon nähtyä enemmän”

  • Jarmo Sieviläinen

Ajankohtaisia urheiluasioita Karjalaisen verkkosivuilla ruotivan Aitiopaikalla-podcastin vieraana on tällä kertaa kansanedustaja ja Joensuun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Eskelinen (sd.).

Eskelinen on seurannut Itä-Suomen liikuntaopiston tilannetta tarkasti. Joensuun kaupungin omistuksessa oleva Islo päätyi lopulta siihen, että rehtori ja toimitusjohtaja Vesa Martikkala jättää tehtävänsä. Uutinen aiheesta on luettavissa täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Koulutus- ja urheilukaupunki Joensuussa koulutus- ja kehittämisorganisaatioissa on hyvä vaihtaa kipparia jossakin vaiheessa, jolloin saadaan uusia ajatuksia. Vesa on tehnyt omat ratkaisunsa hienosti yhteistyössä omistajien kanssa ja kiitokset hänelle hyvästä työstä, Seppo Eskelinen toteaa Aitiopaikalla-podcastissa.

– Jokaisessa organisaatiossa on omat ongelmansa jossakin vaiheessa ja niistä päästään yli. Islon hallitus teki omat ratkaisunsa ja nyt on katsottava eteenpäin.

– Islossa on potentiaalia vielä paljon nähtyä enemmän, jos mietitään Joensuuta urheilu- ja liikuntakaupunkina. Joensuun keskustan lähellä toimivat yliopisto, urheiluakatemia, liikuntaopisto ja Mehtimäen hieno urheilualue ja tätä potentiaalia pitäisi pystyä hyödyntämään yhteistyössä tulevaisuudessa, Eskelinen näkee.

Tämän viikon Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään myös muita ajankohtaisia urheiluaiheita. Esillä ovat esimerkiksi jääkiekon Mestiksen tilanne, Pohjois-Karjalan joukkueiden viime aikojen plussat ja miinukset, tuleva Suomen Urheilugaala ja Vuoden urheilijan valinta, jalkapallon Ykköseen nousseen Jipon tilanne sekä Joensuun urheilupaikkojen tilanteet. Keskustelemassa ovat Seppo Eskelisen kanssa Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Aitiopaikalla-podcastia julkaistaan maanantaisin Karjalaisen verkkosivuilla. Aiemmat jaksot ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi