Keskiviikko, 20.1.2021 
Sebastian
Pesäpallo TILAAJILLE

Joensuun Mailan ottelut nähtävissä suorina lähetyksinä Karjalaisen verkkosivuilla - vastassa perjantaina Kiteen Pallo ja sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjät

  • Jarmo Sieviläinen
  • Kimmo Kirves
Kasperi Kaksonen työskenteli KiPan lukkarina myös vuosi sitten harjoitusottelussa JoMaa ja Iiro Kuosaa vastaan. Tammikuun paikallispeli on kerännyt yleensä hyvin yleisöä areenaan, mutta tällä kertaa pelataan ilman katsojia ja kamppailua voi seurata Karjalaisen nettisivujen kautta. Etualalla JoMan pelinjohtaja Mikko Korhonen. Kasperi Kaksonen työskenteli KiPan lukkarina myös vuosi sitten harjoitusottelussa JoMaa ja Iiro Kuosaa vastaan. Tammikuun paikallispeli on kerännyt yleensä hyvin yleisöä areenaan, mutta tällä kertaa pelataan ilman katsojia ja kamppailua voi seurata Karjalaisen nettisivujen kautta. Etualalla JoMan pelinjohtaja Mikko Korhonen.

Livelähetykset: Kasperi Kaksonen toimii paikalliskamppailussa kapealla kokoonpanolla etenevän Kiteen Pallon lukkarina.

Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon pesäpallomiehistöjen perinteinen tammikuun tasonmittausottelu on nähtävissä perjantaina kello 18 suorana lähetyksenä Karjalaisen verkkosivuilla. Superpesisjoukkueet pelaavat koitoksen Joensuun areenassa ilman yleisöä koronarajoitusten takia.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä